Direct je offerte aanvragen

    mm

    mm

We staan tot je beschikking voor al je vragen

Wij willen je graag helpen.
Mocht je vragen hebben of iets willen weten over je bestelling of de website, neem dan gerust contact op met ons vriendelijke team.

Stel je vraag per email

Top 4 meest gestelde vragen

Kunnen jullie de poorten ook plaatsen?
Nee. Onze garagepoorten zijn speciaal ontworpen zodat iedereen ze heel gemakkelijk zelf kan plaatsen. Om deze reden bieden we dan ook geen plaatsingsservice aan.
Ik zoek een onderdeel voor mijn poort, kunnen jullie dit ook leveren?
Nee. We leveren alleen doe-het-zelf pakketten met complete garagepoorten. Indien je een basicdoors-poort hebt, en een van de onderdelen onder garantie defect gaat maken we uiteraard graag een uitzondering en sturen we je het defecte onderdeel kosteloos op.
Mijn garagepoort is kapot, kan er een technieker komen?
Nee. We hebben geen mogelijkheden om een technieker ter plaatse langs te laten komen. Heb je een basicdoors-poort en heb je hulp nodig bij de plaatsing of is de poort onverhoopt defect gegaan? Onze technische experts staan voor je klaar op 0902/33500 (€1,00 p/min, ma-vr 09:00 – 17:00 uur).
Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen aan 6% BTW?
Dit is helaas niet mogelijk. Een van de wettelijke vereisten voor het verlaagde BTW tarief van 6% bij renovatiewerkzaamheden is dat de werken uitgevoerd worden door een aannemer. Omdat je onze garagepoorten zelf plaatst kun je dan ook geen gebruik maken van het BTW tarief van 6%. Echter is het prijsvoordeel ten opzichte van andere aanbieders groot doordat je bij ons zelf plaatst. Dit betekend dat bij ons een poort aan 21% vaak goedkoper is dan een poort inclusief plaatsing aan 6% BTW.

* Verplichte velden

Door de websites van basicdoors te bezoeken stem je in met het gebruik van cookies, onze gebruikersvoorwaarden en ons privacybeleid. Meer informatie.